Ga terug naar het begin van de website

PChulpje.nl


Werkzaamheden van PChulpje
Lees hier wat PChulpje voor u kan doen.


PChulpje is zeer divers in haar werkzaamheden. Het gaat er bij PChulpje om dat uw probleem wordt opgelost met de computer of op het internet. Laat PChulpje uw hulpje zijn in deze digitale wereld waar een computer toch bijna niet meer kan ontbreken.

PChulpje kan ook voor aantrekkelijke prijzen laptops voor u regelen (met snelle SSD), de prijzen varieren aan de hand van het aanbod. PChulpje kan uw computer programma's, E-mail, internet gegevens etc... overzetten naar de nieuwe laptop. Informeer gerust als u interesse heeft.

Uw oude laptop is vaak snel genoeg maar geregeld heeft die laptop nog een trage hard-disk. Laat PChulpje deze voor u vervangen, en uw computer is daarna ongeveer 5x sneller. Uw gegevens worden overgezet.

PChulpje gaat zeer zorgvuldig met uw gegevens om. Uw privacy is een groot goed en blijft bij ons.


Laptop of computer:


Advies bij aanschaf van een Laptop of Computer
Als u een nieuwe (of 2e hands) laptop of computer wilt, zijn er vele mogelijkheden voor een grote diversiteit aan prijzen. Laat PChulpje u hierin adviseren en geef niet onnodig veel geld uit.


Oude laptop of computer sneller maken
Hierbij vervang ik uw oude harde schijf voor een SSD (Solid State Drive) en is uw computer of laptop ongeveer 5x sneller. Al uw gegevens worden overgezet. Uw laptop kan dan weer jaren mee. Neem contact op met PChulpje en vraag gerust of wij uw laptop of computer sneller kunnen maken.


Defecte onderdelen van uw computer of laptop vervangen
Soms gaat er wel eens iets stuk aan de laptop of computer maar is het apparaat verder nog goed. PChulpje kan kijken of het de moeite waard is om de computer of laptop te repareren.


Vervelende programma's of meldingen verwijderen
Er dwalen veel ongewenste programma's op het internet, niet altijd schadelijk maar altijd hinderlijk. Ze veroorzaken vervelende meldingen en reclames. U bent ze liever kwijt dan rijk. PChulpje verwijdert ze graag voor u.


Windows updaten en uw systeem in orde maken
De onderdelen in uw computer of laptop hebben programmaatjes nodig, deze heten 'drivers'. Het is aanbevolen om deze up-to-date te houden voor een goede werking. Als u hier problemen in ondervindt, kan PChulpje deze op lossen voor u.
Online diensten op het internet:


Uw Zorgverzekering
Alles omtrent uw zorgverzekering gaat tegenwoordig makkelijk via internet. Declaraties indienen, uw gegevens wijzigen of inzien. PChulpje kan u hierbij assisteren.


DigiD aanvragen
Vaak wordt uw DigiD gevraagd als u iets wilt regelen op het internet. Dit is een digitaal paspoort. Het aanvragen ervan dient goed te gebeuren. Als u niet precies weet hoe het moet of als u onzeker bent, kan PChulpje u helpen. Zo klaar!


Uw belastingaangifte
Heeft u geen bijzonderheden en geen eigen huis, dan kan PChulpje u helpen met invullen van uw belastingaangifte en helpen met opvragen van uw inkomens gegevens die u daarvoor nodig heeft.


NetFlix regelen
NetFlix! U heeft er van gehoord, het lijkt u interessant maar u weet niet hoe. PChulpje kan dit regelen en u krijgt uitleg hoe u NetFlix het beste kunt gebruiken.